Menu

Onze

Menukaart

Bekijk hier onze menukaart

Insolar werkt graag samen met lokale, kleine ondernemers. Zo komt ons vlees van de slager om de hoek en ook onze kaas en eieren worden geleverd door een kleine, lokale kaasspecialist.
Alleen op deze manier kan de kwaliteit, waar Insolar erg waarde aan hecht, gewaarborgd worden en is er controle op de versheid van de producten.

Met de lunch bieden wij ons heerlijke boerenbrood aan. Vers gebakken en geheel E-nummer vrij.
Puur natuur zonder toeters en bellen. Twee plakken van dit brood, heerlijk vers belegd, en u eet uw vingers erbij op. Inmiddels is ons boerenbrood razend populair.
Ook onze bekende pannenkoeken zijn met de lunch verkrijgbaar. U kunt ze zelf samenstellen.

Wat niet meer valt weg te denken van onze dinerkaart, is onze specialiteit, ‘vlees op hete steen’. (zie afbeelding hierboven)
Een beetje vleesliefhebber loopt hierbij het water in de mond. Men komt van mijlenver voor deze smaak-ervaring.
200 of 300 grams lendebiefstuk (uiteraard van onze lokale slager), puur en rauw met een beetje verse knoflook op een hete steen. Een steen van 350 graden Celsius!
Dit prachtstuk boterzachte vlees, bakt u zelf op de steen, zoals u het lekker vindt.
Rare, medium of welldone, u bepaalt!

Lunch

Lunch

Diner

Diner